NOTÍCIES LOKEMOTIVADES: Sweet7 podria tornar despres de fires de San Narcis. / Caninovic serà la nova imatge de Twitter i Slam Sliced ja son penya oficial. / Jouicic suspén Angles II i va a setembre / Piticli nominat a The Best juntament amb Modric i Hulio Anguita / Alexov demana un augment de sou per pagar el champú de l'equip / Comasevic compra el Pencil

dimecres, 21 de gener del 2009

Un empat amb gust de victòria (1-1)

Amb només 6 homes damunt del terreny de joc el Lokemotiva va treure un més que merescut empat. L’equip va veure com l’equip contrari s’avançava amb un fort xut de fora de l’àrea que Gato no va poder aturar. El lokemotiva va insistir fins que abans d’arribar al descans un fora de banda va propiciar que Sirvencic, molt atent, marqués un merescut 1-1. Durany la segona part el Lokemotiva es va dedicar a defensar, amb molt d’ordre, i a sortir al contraatac aprofitant el gran partit de Zaleteiuchenko. Tot l’equip va estar molt concentrat i amb una gran actitud. Finalment, un empat just... i tots contents.

Cal destacar que a la llotja de l’estadi van assistir l’ex-jugador Giogio Alagardini i els seus dos companys Alexsov ( ja recuperat pel pròxim partit ) i Lito, que va estar molt tranquil durant tot el partit.