NOTÍCIES LOKEMOTIVADES: Sweet7 podria tornar despres de fires de San Narcis. / Caninovic serà la nova imatge de Twitter i Slam Sliced ja son penya oficial. / Jouicic suspén Angles II i va a setembre / Piticli nominat a The Best juntament amb Modric i Hulio Anguita / Alexov demana un augment de sou per pagar el champú de l'equip / Comasevic compra el Pencil

divendres, 15 d’octubre del 2010

Amb cara de tonto 3-3

Aquesta és la cara i la sensació que els hi va quedar als jugadors i aficionats del Lokemotiva. L’equip va pecar d’inexperiència en els últims minuts i va per dir-ho d’alguna manera regalar dos punts a un rival que estava més mort que viu i a més a més estava jugant amb un jugador menys per l’expulsió d’un jugador. La primera part lokemotivada va ser molt dolenta amb imprecisions i un joc força travat i un marcador desfavorable 0-1. La segona el Loke va sortir a per totes i va capgirar el marcador en 5 minuts, tot i l’empat a dos gols l’equip va continuar amb el seu joc va tornar a avançar-se en el marcador gracies a un altre gol de Oritxenko. I quan ja semblava que el partit estava sentenciat i a més l’equip rival va rebre una expulsió ( Gracies a Ignasevic ) va ser quan l’equip es va relaxar i va rebre el tercer i definitiu gol.

Golejadors: 0-1 Lediakhov, 1-1 Miguelovic, 2-1 Riguilevic, 2-2 Lediakhov, 3-2 Oritxenko, 3-3 Lediakhov.

Com anècdota cal destacar que entre el públic havia uns caçatalents a la part alta de la tribuna que venien directament d’ Ecuador i a la part baixa i amb un altre pancarta hi havia Maduixens i deia “ I Belong to Lokemotiva “. Caldria també destacar que el Lokemotiva ahir va estrenar nova reporter fotogràfic Adelova que va fer un mega reportatge del partit d’ahir i que des de el club li donem la benvinguda, hi ha rumors que té un petit afer amb Oritxenko, gràcies a tots els que ens doneu suport.

PD: UP Loke un punt és un punt anims!!!.