NOTÍCIES LOKEMOTIVADES: Sweet7 podria tornar despres de fires de San Narcis. / Caninovic serà la nova imatge de Twitter i Slam Sliced ja son penya oficial. / Jouicic suspén Angles II i va a setembre / Piticli nominat a The Best juntament amb Modric i Hulio Anguita / Alexov demana un augment de sou per pagar el champú de l'equip / Comasevic compra el Pencil

dissabte, 30 d’octubre del 2010

Cura d’humilitat... No hi eren! 4-1.

Mal partit del Lokemotiva que es va veure totalment superat per un rival que va merèixer la victòria. El més preocupant no va ser encaixar la primera derrota de la temporada el més preocupant va ser la falta d’intensitat i el desordre majúscul que va existir durant part del matx. El partit no va tenir gaire historia ja que l’equip local es va avançar 2-0 en la primera part i a mitjans de la segona part el marcador reflectia un contundent 4-0 només un gran gol de falta de Miguelovic i un xut al pal amb 2-0 de Planisevic es pot destacar en un partit que el Lokemotiva no va saber controlar en els 90 minuts.

Golejadors: 1-0 Oli 2-0 Oli 3-0 Juan Sabas 4-0 Tore-Andre Flo “ Flonaldo” 4-1 Miguelovic.

PD: Entre el públic a part del nou reporter gràfic Adelova hi havia dos directius polacs del Wisla Cracòvia acompanyats del president del Lampas Joanbax. Riguilevic i Kaninovic també van assistir a la llotja. El que pròximament rebrà un expedient disciplinari es Porutvic que segons fons del club se’l va veure jugant un partit de padel a pocs metres de l’estadi. La junta directiva s’ha donat un parell de dies per fer publica la sanció.