NOTÍCIES LOKEMOTIVADES: Sweet7 podria tornar despres de fires de San Narcis. / Caninovic serà la nova imatge de Twitter i Slam Sliced ja son penya oficial. / Jouicic suspén Angles II i va a setembre / Piticli nominat a The Best juntament amb Modric i Hulio Anguita / Alexov demana un augment de sou per pagar el champú de l'equip / Comasevic compra el Pencil

dijous, 23 de febrer del 2012

Campions d'hivern 7-6 ( Oritxenko killer)

Oritxenko amb sis gols va portar al Lokemotiva de Moscú a ser campions d'hivern per primera vegada en la seva historia. Amb una primera part sensacional el Lokemotiva es va endur el parcial per 3-1. En la segona part i en el primer minut va succeir una serie de circumstancies que van fer canviar el guió del partit. Primer gol des de el mig camp de Oritxenko i tot seguit per protestar l'expulsió d'un rival. Amb tot això el Loke es va relaxar moltíssim i va fer que el rival tot i jugar amb un jugador menys veies que es podia endur els tres punts,res més lluny de la realitat, amb Ortixenko on-fire no tenien res a fer i va formar un tàndem espectacular amb “Sweetasistencies” que va fer que els tres punts es quedessin a casa i així el Lokemotiva fos per primera vegada campió d'hivern. Cortois Sanchez Tamada va ser ahir titular a la porteria amb més feina del que s'esperava. Pierre “Toquero”, així li van cantar des de el sector rival, va fer un molt bon partit per la banda dreta. Serratovic, Alexov i Portuvic van fer el treball que li demana el míster i saben que son jugadors molt estimats per l'afició gracies a la seva entrega. Miguelovic va repertir el que no esta escrit en un posició Kedhirenka però tot i aixó va ser l'autor del segon gol.

Golejadors: 1-0 Oritxenko 2-0 Miguelovic 2-1 Viqueira 3-1 Oritxenko 4-1 Oritxenko 4-2 Viqueira 5-2 Oritxenko 5-3 Gudelj 6-3 Oritxenko 6-4 Viqueira 7-4 Oritxenko 7-5 Bernardo Corradi 7-6 Viqueira.

Sempre podrem dir que un dia vam ser campions de grup. Enhorabona cracks!!!