NOTÍCIES LOKEMOTIVADES: Sweet7 podria tornar despres de fires de San Narcis. / Caninovic serà la nova imatge de Twitter i Slam Sliced ja son penya oficial. / Jouicic suspén Angles II i va a setembre / Piticli nominat a The Best juntament amb Modric i Hulio Anguita / Alexov demana un augment de sou per pagar el champú de l'equip / Comasevic compra el Pencil

divendres, 9 de març del 2018

4-2 Win

El Loke talla amb un empat i la victòria d’ahir la mala ratxa de resultats i es situa en una zona de confort amb nous objectius. Victoria més clara del que el resultat indica. El Loke es va situar 2-0 en la primera part amb gols de Jouicic i Crousovic (Tots dos inauguren la seva casella de golejadors)i feia preveure una segona part tranquil·la. Més encara quan Miguelovic va aprofitar una gran passada de Mauricic per fer el 3-0.
Ignasevic va enllestir el partit amb un retall de qualitat suprema i va posar el 4-1 per deixar l’equip rival sense poder de reacció ( És el seu 4 gol de la temporada). En la celebració Ignasevic es va voler treure la bota i va estar a punt de fer-se un esquinç.  4-2 final i l’afició i la junta directiva molt contents amb el rendiment de l’equip. Es el camí!!!
En finalitzar el partit va sortir Alexsov i en ser preguntat per les molèsties en l’escalfament va dir “ Si si casi vomito dos o tres vegades he menjat morcilla i unes cervesetes” Trimovic entre somriures va deixar anar un ...tela morcilla abans del partit!!! I des de la zona mixta un CAMPEÓN!!!. Destacar la presencia de Jaumetiks a la banqueta cosa que va fer que els jugadors tinguessin un plus més de motivació per dedicar-li la victòria.
1-0 Jouicic 2-0 Crousovic 3-0 Miguelovic 3-1 Pandiani 4-1 Ignasevic 4-2 Seferovic