NOTÍCIES LOKEMOTIVADES: Sweet7 podria tornar despres de fires de San Narcis. / Caninovic serà la nova imatge de Twitter i Slam Sliced ja son penya oficial. / Jouicic suspén Angles II i va a setembre / Piticli nominat a The Best juntament amb Modric i Hulio Anguita / Alexov demana un augment de sou per pagar el champú de l'equip / Comasevic compra el Pencil

dimarts, 12 de juny del 2018

Es lucky 4-1

Una vegada eliminats en els ¼ de final de l’Europa League per golejada 6-1 (Miguelovic) el Loke tenia una segona oportunitat de competir i guanyar un títol. Les semifinals de la copa Intertoto semblava un bon objectiu. Però el Loke esta en un pou i no es Roma Pou no ho és. Partit disputat però sempre a remolc (El rival es va posar 2-0 ens els 10 primers minuts) però Miguelovic després d’una gran assistència de Kaninovic va afusellar el porter rival per posar el 2-1 a la mitja part.  En la segona part amb alternatives el Loke va tenir l’ocasió de portar el partit a l’empat però a falta de 4 minuts va rebre el 3-1 i un minut després el 4-1.

El Loke lluitarà per el 3r i 4rt lloc de consolació i es queda sense premi. Un final que es veia venir. Sense canvis i amb una falta d’oxigen alarmant el Loke arriba just per finalitzar la temporada i començar a pensar en la propera temporada.

En zona mixta només va sortir Comasevic que ahir va jugar els últims 3 minuts de jugador i a punt va estar de fer gol. I va dir “ El Loke esta més sec que el desert de Merzouga. “ “ L’any que ve serà millor necessitem un sopar per posar les coses a lloc i punt”

Hores després Piticli va anunciar que “ Estic amb negociacions amb el club per renovar una temporada més. I a la pregunta de les acusacions que prenia alcohol abans dels partits va respondre “Si es cert i ja m’ho diuen  però tot es culpa del meu representant ni més ni menys que Joanbu”.

El dilluns vinent últim partit de la temporada.