NOTÍCIES LOKEMOTIVADES: Sweet7 podria tornar despres de fires de San Narcis. / Caninovic serà la nova imatge de Twitter i Slam Sliced ja son penya oficial. / Jouicic suspén Angles II i va a setembre / Piticli nominat a The Best juntament amb Modric i Hulio Anguita / Alexov demana un augment de sou per pagar el champú de l'equip / Comasevic compra el Pencil

dimarts, 6 de novembre del 2018

Sant Pere 4-4

Partit sota la intensa pluja en el lokestadium. Digne d’estudi els partits del loke aquest any. 3 empats de bogeria i una derrota. Ahir novament bogeria al Lokestadium mitja part 0-3. Perisic el nou flamant fitxatge es va erigir com heroi en firma un hat-trick enorme. Amb 0-3 Miguelovic va fer un pal i Perisic un altre. Tot feia pensar que novament no era el dia.

Però el Loke va fer el 1-3 el camp va apretar però només va durar 3 minuts l’alegria amb el 1-4. Ha falta de 8 minuts per finalitzar el partit i quan ja ningú donava un euro per el Loke va arribar la gran remuntada fins el 4-4 a manca d’un minut per finalitzar el matx. Nestusic i Perisic ( Amb aquests tres gols es col·loca com a màxim golejador lokemotivat amb 6 gols) van ser els golejadors pero tot l’equip va posar entregar i sacrifici per guanyar un punt en el tram final.

Partit post-barraques sempre dur però novament el loke esta abonat a empatar aquest any. 3 empats i una derrota encara no es coneix la victòria però amb el joc empleat a la segona part de ben segur que els resultats arribaran va dir Alexsov en finalitzar el partit.

Golejadors: Perisic (3) i Nestusic

PD: Segons el diari Marca Comasevic i Jouicic van ser vistos el dissabte amb to alegre a la festa de l’escuma a altes hores de la nit el club investigarà els fets.  El club també vol comprovar si Alexsov va venir una mica amb “Xispeta” en el darrer partit. Un altre cas es el de Oritxenko que va parlar per watts fins gairebé l’hora del partit i va caure de la convocatòria fent la curva 14-15.