NOTÍCIES LOKEMOTIVADES: Sweet7 podria tornar despres de fires de San Narcis. / Caninovic serà la nova imatge de Twitter i Slam Sliced ja son penya oficial. / Jouicic suspén Angles II i va a setembre / Piticli nominat a The Best juntament amb Modric i Hulio Anguita / Alexov demana un augment de sou per pagar el champú de l'equip / Comasevic compra el Pencil

dijous, 25 d’abril del 2019

Per  fi! 0-3

Primera victòria del 2019 es diu aviat. 0-3 en contra d’un dels rivals històric del loke. Primera part amb 0-1 amb gol de penal de Ignasevic que estrenava els eu caseller particular. 0-1 i dos un d’ell de Migeulovic que també va disposar d’una oportunitat que el porter va treure amb la punta del peu. Segona part amb menys control de pilota però amb més fortalesa defensiva .
El mig era una bogeria fins i tot Ignasevic va demanar sortir un moment per bufar i fer dos tocs de Ventolin. A la part defensiva molta seguretat i menció especial per Jaumetiks a porteria amb unes intervencions de molt mèrit que van fer donar encara més oxigen a l’equip. Partidàs el seu.

El canvi tàctic amb Crousovic va sorgir efecte amb dos contres letals que van enfonsar el rival 0-3 i cap a casa.
Ignasevic va declarar “Amb el gol ja puc penjar les botes i fer la festa del Loke descalç”. El Loke es vol situar en llocs de Europa League i donar la sorpresa.

0-1 Ignasevic (P) 0-2 Crousovic 0-3 Crousovic

PD: Alexsov que va venir amb xispeta al partit va intentar un parell de xuts tipus Alexsov que no van tenir  l’efecte esperat. Es va passar mig partit apretant a Crousovic per la falta de xuts. Això si el xut al tirador de la canya del mig camí el te controlat.