NOTÍCIES LOKEMOTIVADES: Sweet7 podria tornar despres de fires de San Narcis. / Caninovic serà la nova imatge de Twitter i Slam Sliced ja son penya oficial. / Jouicic suspén Angles II i va a setembre / Piticli nominat a The Best juntament amb Modric i Hulio Anguita / Alexov demana un augment de sou per pagar el champú de l'equip / Comasevic compra el Pencil

divendres, 14 de juny del 2019

Final cruel 2-2. (Final Europa League)

No va poder ser.  14 anys desprès el Loke va tornar perdre la final i ho va fer com el primer any per penals. Tot feia pensar que era l’any i que era el dia i l’hora ( 2-0 mitja part amb una gran primera part amb gols de Crousovic )però incomprensiblement el Loke es va tirar endarrere tot la segona part (La lesió de Crousovic va fer molt mal).

En rebre el 2-1 encara va ser més evident el domini del rival i es feia previsible el que al  final va succeir. Empat a falta de 3 minuts i partit a penaltis. El porter va aturar el primer penal a Miguelovic i la tanda va quedar vista per sentencia.

Una llàstima per tota la il·lusió acumulada ja que es van fer unes grans eliminatòries tant a quarts com a semis. Recordem 2-3 en semifinals i 2-4 en els quarts.  Finalitza així una temporada convulsa en que a tingut un final molt bonic tot i la derrota per penals. Aquesta manera de perdre no treu que en tram final l’equip es va conjurar i a lluitat com mai. Passades les hores es veurà d’un altre manera ja que no es fàcil arribar a una final on a la lliga de 21 equips es molt llarga i competida.

Golejadors:  0-1 Crousovic 0-2 Crousovic Final: 2-2.

La lliga finalitza amb Crousovic com a màxim golejador amb 20 gols seguit de Miguelovic amb 17 i Oritxenko amb 12. Recordar el gol de penal de Ignasevic com també amb el gol d’Alexsov fa poques jornades. El retorn de Sw7 amb gol inclòs (Una llàstima la seva lesió) el gran bagatge golejador de Nestusic amb 6 dianes. Trimovic a fet una molt bona temporada i també a fet 2 gols. Jouicic amb un gol i torna a suspendre Angles i va a setembre de recuperació. Kaninovic 4 gols en mitja temporada. Però sobretot la gran recuperació a sigut Jaumetiks tot cor i màxim esperit  a lluitat per estar fins el final. No a marcat però ell més que ningú s’ho hagués merescut i més en una final. Esperit Loke màxim. Comasevic compromès amb la causa i fent un gran final de temporada.

En finalitzar es va preguntar per el futur de l’entitat. Hi ha jugadors que tenen contracte i d’altres que el finalitzen i el seu futur es més fora que dins de l’entitat moscovita. Properament es celebrarà una junta per decidir quin camí seguir.

La junta directiva va tirar pilotes fora i va manifestar que “Hi ha jugadors que marxen i uns altres que volen continuar properament us tindrem informats de totes maneres avui toca  assaborir aquesta fita ja que no es fàcil fer el que em fet arribant a la final”.